VI TILBYDER...

...en omfattende erfaring og alle former for arkitektydelser

...rådgivning fra idé over projektering til udførelse !

Mål & arbejdsmetode

Vi lever af at skabe nyt og forandre, og det er firmaets fornemmeste opgave skabe gode fysiske rammer, der øger brugerens livskvalitet ved gode planløsninger, godt indeklima og æstetiske oplevelser.

Kreativitet, arkitektur og økonomi løses i en helhed.

Tegnestuen arbejder i alle skala – og hver eneste opgave er væsentlig for os.

Vi tager altid udgangspunkt i stedet, funktionen og brugeren. Dialogen med brugeren, bygherren og øvrige samarbejdspartnere er alfa omega for et godt resultat.

Bæredygtig projektering

Tilgangen til ethvert projekt er en helhedsorienteret tankegang. Det søges løsninger som forholder sig til ressourceforbrug, miljøbelastning og bæredygtighed - en totaløkonomiske tankegang.

Kvalitetssikring

Tegnestuen sætter en ære i en grundig og veldokumenteret projektbearbejdning – æstetisk, funktionelt såvel som økonomisk.

Det er vores erfaring, at hyppige gennemgange skaber overblik og sammenhæng. Kvalitetssikringen minimerer risikoen for fejl , svigt i projektmaterialet – og dermed i udførelsen og det færdige resultat.

Med fornuft og rettidig omhu tilstræber vi høj kvalitet i hele processen.

Historie

Tegnestuen har sine rødder tilbage i Grenaa i 1980.

Med det seneste ejerskifte fra Arkitektfirmaet Poul Erik Clausen ApS til ArcHus Arkitektfirma ApS er det tredje generation som viderebringer firmaets værdier.

Med base i Tirstrup ved Aarhus Airport ligger tegnestuen centralt på Djursland og varetager naturligt opgaver i nærområdet - men også i oplandet.

Firmaet påtager sig sit ansvar, både lokalt og regionalt, ved at deltage i debatten om samfundsmæssige forhold og udviklingstendenser. Der formuleres visioner og vi skaber ideer for steder og områder!​

enthusiasme

FLEKSIBILITET

troværdighed

kvalitet & tryghed

Archus arkitektfirma aps

V/ AARHUS AIRPORT​​ • NY LUFTHAVNSVEJ 21 • 8560 KOLIND • TLF 86 36 39 11MAIL@NEW-WORLD.DK